top of page
Ariadne Klinikken trådløft.jpg

Trådløft

Den nyeste generasjon trådløft, nålefri, smertefri og uten nedetid!

Trygg, nålefri og smertefri anti-age behandling med naturlige tråd (ikke kunstige PDO-tråd) som absorberes i huden for å stramme opp, gi ummidelbar glød, volum og elastisitet. *TDN-teknologien er en oppgradert versjon av liposomal-teknologi, dvs "dobbelt innkapsling av aktive ingredienser". TDN teknologien hjelper de aktive ingrediensene å absorberes til huden uten bruk av microneedling eller mesoterapi ​

 

Forventet effekt med trådløft: Løft Oppstramming Elastisitet Jevn hudtone Umiddelbar effekt

I mange år har threading vært veldig populært. Dette er nåler som tres inn i huden og brukes til å strammme opp vevet, som dermed blir et slags minilift.

Nå finnes endelig behandlingen uten nåler, anbefales at behandlingen utføres av profesjonelle hudpleieklinikker som har trening i metoden.

Behandling

Tråder med kollagen og silkeproteiner legges rett på huden. De fester seg først som "strips" og behandlingen gir et drag i huden. Deretter løser de seg opp og etterlater naturlig kollagen og silkeproteiner, og mye mer. Dette gir altså både en mekanisk og biokjemisk oppstramming av huden. Cellene blir aktive og produserer mer bindefiber / kollagen.

Behandlingen egner seg til ansikt, hals, bryst og hender.

Silkefibroinene i behandlingen er ekstrahert fra silkeproteiner med høy renhet. Silkefibroinen har også sterk elastisitet. Det er et enzym fra silkeormen som er kjent for fibrene de lager med ekstrem holdfasthet, seighet og uoppløselighet i vann. Egenskapene ligner fiberstrukturer i huden. Under virkningen av hudtemperaturen blir den flytende silkefibroinen gjort om til en fast struktur som danner et strekknett i huden. Det er dette nettet som gir det mekaniske løftet. I tillegg kommer alle de biokjemiske virkningene fra resten av virkestoffene i behandlingen. Dette stimulerer produksjon av kollagen og elastiske fiber.

 

Resultat

Bindevevet forsterkes og gir forbedret støtte til huden. Både fine og større linjer reduseres. Behandlingen utføres uten nåler (threading), huden penetreres ikke og dermed ingen sår eller smerte. Virkestoffene i behandlingen trenger raskt inn i dermis-laget i huden og består i tillegg til silkeproteiner og kollagen blant annet av økologiske planteekstrakter, proteinsukker, peptider, oligosakkarider, nanoskala hyalruonsyre og celleaktiverende ingredienser. Du vil se resultater allerede etter 1 behandling, men anbefalt er 3-5 behandlinger for optimalt resultat. 

Trådløft Ariadne klinikken
287418423_3123493697964340_4112010010915833724_n.jpg
bottom of page