top of page

Vipper og bryn - Hårfjerning - Tannbleking

KOSMETISKE BEHANDLINGER

På  Ariadne Klinikken utfører vi flere kosmetiske behandlinger som hårfjerning med laserbehandling eller voks, bleking av misfargede tenner og et utvalg av ulike behandlinger for vipper og bryn.

Vi har lang erfaring innen de ulike behandlingene vi tilbyr, og deltar jevnlig på kurs for å oppdatere oss på nye metoder og teknikker for å sikre at du får den beste tilgjengelige behandlingen.

VI GIR DEG VAKKER HUD

Ariadne_Klinikken_hårfjerning_med_voks_

Hårfjerning med voks

​Fjerning av hår med voks er egnet for både kvinner og menn.
Håret må være rundt 3-5 mm langt for best resultat. 
Både før og etter behandlingen bruker vi tilpassede produkter som både rengjør, beroliger og gir fuktighet til huden

Pris avhenger av område, ta kontakt

Ariadne Klinikken tannbleking hvite tenner (1) (1)_edited.png

Skånsom og effektiv tannbleking

Behandlingen med Beauty Smile er smertefri, og produktene vi bruker er godkjent av mattilsynet. Vår tannblekingsgel innholder kun 0,1% hydrogenproksid, og er mild, smertefri og helt uten bivirkninger. Våre produkter har godkjent innhold i følge reglene til Norsk Mattilsyn og EU Directive
Behandlingen er kosmetisk, ikke medisinsk, og kan derfor gjentas å ofte du ønsker. Resultatet varer minimum 3 måneder, vanligvis lenger.
 Hele behandlingen tar kun 30 min.

Vippeløft_lashlift

In Lei Vippeløft med farge

For deg som ikke ønsker vipper limt på dine naturlige, er vippeløft det perfekte alternativet! Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig vipper og passer for alle type vipper! Korte og tynne vippene vil se lengre og fyldigere ut etter et vippeløft Vi bøyer dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin rett.

Vi har valgt Inlei fordi det oppfyller de høyeste standardene. In Lei skiller seg fra andre produkter og avslutter behandling ikke kun med oljer med vitaminer, men også patentert hydrolysert keratin som er spesielt laget for In Lei.

Produktet er mer avansert enn andre vippeløft-produkter og behandlingen passer selv for de med tynne, korte eller skadete vipper. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon! Resultat av vippeløft varer 5-6 uker.

Farge vipper og bryn

Farge bryn og vipper

Bryn som er for mørke eller lyse til deg er en av de vanligste feilen vi ser.
Vi tar utgangspunkt i din hud- og hårfarge og tilpasser fargen slik at øyenbryn og vipper fremheves uten å dominere ansiktet.

 

Farge og form bryn

For deg som ikke ønsker vipper limt på dine naturlige, er vippeløft det perfekte alternativet! Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig vipper og passer for alle type vipper! Korte og tynne vippene vil se lengre og fyldigere ut etter et vippeløft Vi bøyer dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon! Resultat av vippeløft varer 5-6 uker.

Vippe extensions klassisk

Klassiske vipper

Lange dådyraktige vipper har lenge vært kjennetegnet på femininitet og det med god grunn!  Kassisk vippeextension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og som gir et naturlig resultat. Et godt alternativ for deg som ønsker å droppe mascara og få et naturlig resultat. 

vippeextensions mix vipper

Mix vipper

Mix extensions blir mer og mer populært, for det er en miks  av klassisk og volum. Her blir noen single- og noen volumvipper festet til dine egne. En fin behandling om du for eksempel ønsker en cat-eye effekt med fyldigere vipper i kanten eller deg som ikke vil ha fullt volum, men fortsatt litt mer fylde enn det du får med klassisk vippe-extensions.

Vippeextensions_volum vipper

Volum vipper

Denne behandlingen er designet for å gi deg voluminøse vipper og derfor setter vi på to eller flere (alt etter hvilken behandling du velger) vipper på én øyenvipp. Tiltross for at volumvipper gir et mer merkbart resultat er de fortsatt laget for å se mest mulig lik dine naturlige vipper..

Ariadne klinikken lash filler.jpg

InLei Lash filler

In Lei Lash filler er et oppgradert vippeløftsystem som garanterer resultater Lash Filler er en sterkt etterspurt behandling  og er ideell for kunder i alle aldre. Gir mer "åpne øyne" og vippene virker lengre.

InLei har det eneste produktet i verden som har klinisk testet effektiviteten av fortykning av vippene, som øker i gjennomsnitt med 24 % etter bare tre behandlinger. "LASH FILLER" er et revolusjonerende serum da det ikke bare påvirker tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperoten og keratinproduksjonen.

• Umiddelbart resultat

• Øyekonturen får en «lifting»

Ariadneklinikken browbomber.jpg

In Lei Brow Bomber

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i hvor det er lite hår eller for deg som ønsker velstelte bryn uten masse jobb hver dag. Brynene føles fyldigere og finere og behandlingen holder 6-8 uker. Dersom du har tynne bryn med lite hår eller bustete bryn som vokser i «alle retninger» kan Brow Bomber være løsningen for deg. Gir markerte fine bryn og fremhever vakre øyne. Brynsfarger tilpasses slik at du får frem egne fargetoner.

In Lei Brow Bomber gir næring til håret og gjør brynshåret synlig fyldigere

In Lei inneholder ingredienser av høy kvalitet som macadamia olje for å restrukturere håret uten å tynge det ned, ringblomst lipo ekstrakt for å berolige betent hud og arganolje for å gjennopprette tørt hår. 

AVBESTILLING

All avbestilling må skje per e-post senest 24 timer før avtalt tid. 

Avtalte timer som ikke benyttes faktureres med 50% av sum på behandling.

Logo_Ariadne_uten bakgrunn_transparent-0

 VIKTIG INFO

Det gis ingen refusjon på tilbudsbehandlinger/ produkter.

Møter du opp til vippeextension og vippeløft med mascara /øyemakeup, tilkommer et gebyr på 350,- for fjerning og rensing.

bottom of page