top of page

Fjerne fettdepoter - Hudoppstramming

Figurforming - Strekkmerker og arr

KROPPSBEHANDLINGER

Vi jobber med alt fra små problemområder som "lovehandles", "ridebukselår", små harde fettdepoer på mage eller cellulitt til reduksjon elller fjerning av viceralt fett - det fettet som ligger rundt organene dine. 
Noen ganger er det behov for en "quick fix" og vi kan oppnå fine resultater med 1-2 behandlinger, men dette er ikke anbefalt for et varig resultat.
For deg som ønsker et varig resultat over tid anbefales jevnlig behandlinger og kostholdsveiledning. Dette kan gi resultater på en vektnedgang på 10-40 kilo, i forhold til nåværende og tidligere normalvekt
 
Mange sliter med løs hud på lår og mage og "grevinneheng" på armer. Oppstramming av hud er en populær behandling hos oss, og gir gode resultater.
Vi jobber også ned å redusere strekkmerker og arr. Vi benytter oss av  forskjellige maskiner med ulike funksjoner til hvert enkelt formål. Dette sikrer deg at du får en trygg behandling med resultater.

VI TAR KROPPEN DIN PÅ ALVOR

Ariadne Klinikken Body Slim - behandling.jpg

HYALURONPENN OG BODY SLIM

Body Slim er fettoppløselige injeksjoner perfekt for dobbelthake, mage, lår, grevinneheng og knær.

Meso-Slim™ er en ikke-kirurgisk minimalt invasiv behandling som gjøres via injeksjoner. Løsningen inneholder en blanding av naturlige ekstrakter, mineraler, vitaminer og fettemulgerende enzymer. Sammen krymper denne blandingen fettceller og fjerner fett under dermis. Behandlingen ødelegger både bindevev og lommer som inneholder fett. Når fettlommene er oppløst, absorberes det naturlig ut av blodet og dreneres ut. Sluttresultatet er hud som ser glatt ut og er jevn og fin.

Injeksjoner gis i problemområdene med en liten nål. Mange pasienter ser umiddelbare resultater etter de første behandlingene. For optimale resultater er det vanligvis nødvendig med fire til seks behandlinger avhengig av området som behandles.

Vi gir gratis konsultasjon for individuell behandling.

Ariadne Klinikken Body Slim.jpg

ARCTIK 21 FJERNER UØNSKET FETT

Naturlig og permanent - uten kirurgi. Fjerner cellulitter og uønsket fett

Med 4-6 behandlinger kan opptil 12 cm rundt magen fjernes.

Gå ned inntil 5 størrelser.

Arctik 21 fjerner uønsket fett. Vi behandler det samme stedet hver 14. dag, da det tar ca. 2 uker før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen. Ved hjelp av kulde settes det i gang en gradvis tømming av fettceller. Ved behandling reduserer Arctik 21 temperaturen i behandlingssonden. Når sonden blir brukt på huden fører dette til avkjøling og prosessen med apoptose starter. Dette fører til en eliminering av fett i behandlingsområdet. Adipocytter, fettceller, er sensitive for kulde. Apoptose er programmert celledød der cellemembranet blir brutt ned. Som en konsekvens av dette skjer det en spontan, langsom og gradvis tømming av døde fettceller. Apoptose skjer på en naturlig og regulert måte som er til fordel for livssyklusen til organismen. Fettet blir naturlig skylt ut gjennom leveren, fordøyelse- og lymfesystemet i løpet av femten til tjue dager. Dette er en helt naturlig prosess i kroppen.
Behandlingen er CE godkjent helt trygg og smertefri.

WAVES 21 FJERNER VICERALT FETT

Vi behandler​

Magefett - Fettpukkel - Cellulitt Ridebukselår - Kompakt fett - Overflødig hud

Waves 21 er et unikt apparat som gjør oss i stand til å behandle estetiske problemer som underhudsfett og fettet rundt organene (visceralt fett), som til nå har vært nesten umulig å håndtere.
Med Waves 21 stimulerer man muskelbånd (metamere) med frekvenser som påvirker fettet rundt organene (det viscerale fettet).
Hva er metamere?
Metamere er 11 muskelbånd knyttet til det sympatiske nervesystemet. Hver metamere er en reflekssone som tilsvarer et organ (viscera), som er forbundet med metameren selv, takket være den ganglioniske kjeden til det sympatiske nervesysteme.

Hvorfor der?
Vi stimulerer metamere for å skape handlinger med mål om å gjenopprette og balansere enkelte kroppsaktiviteter som vil føre til forbedring/ eliminering av et gitt skjønnhetsproblem.
Vi vil f.eks stimulere metamere som korresponderer med blæren, leveren og nyrene for å få en avgiftningsvirkning. Eller skjoldbrusk (thyroid)-, lever- og hjertemetamere for å øke blodsirkulasjon, oksygenering og metabolisme.

CRYO 21 FJERNER UØNSKET FETT

Cryo 21 er en terapeutisk behandling for permanent fjerning av fett og cellulitter uten kirurgi. 

Cryo 21 former, strammer og løfter ønskede områder. Behandlingen skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose, og fører til at fettcellene dør. Dette er en naturlig prosess i kroppen som fører til en gradvis degenerering og eliminering av fettceller. Disse blir naturligvis skylt ut av kroppen gjennom tarm og lymfesystemet. 
Cryo 21 kan fjerne muskelspenninger, dobbelthake, uønsket fett, grevinnearmer og redusere rynker.
Cryo 21 har en anti-betennelseseffekt. Cryo 21 reduserer muskel- og senebetennelser, lindrer smerter og reduserer muskelsårhet på grunn av opphopning av melkesyre i musklene.  

AVBESTILLING

All avbestilling må skje per e-post senest 24 timer før avtalt tid. 

Avtalte timer som ikke benyttes faktureres med 50% av sum på behandling.

Logo_Ariadne_uten bakgrunn_transparent-0

 VIKTIG INFO

Det gis ingen refusjon på tilbudsbehandlinger/ produkter.

Møter du opp til vippeextension og vippeløft med mascara /øyemakeup, tilkommer et gebyr på 350,- for fjerning og rensing.

bottom of page