top of page
OBAGI-alle produkter
Anker 1

Obagi Nu Derm 

Nu-Derm-systemet hjelper til med å transformere huden ved å adressere hyperpigmentering og forbedre synlige tegn på aldring av huden. 


Nu-Derm er ideell for:

 • Hyperpigmentering, melasma, solflekker

 • Ru, ujevn hud

 • Slapp hud

 

Viktig sikkerhetsinformasjon: Obagi Nu-Derm Clear, Blender og Sunfader (inneholder 4 % hydrokinon)

 Kontraindikasjoner: Personer med tidligere følsomhet eller allergisk reaksjon på dette produktet eller noen av dets ingredienser bør ikke bruke det. Sikkerheten ved lokal bruk av hydrokinon under graviditet eller hos barn (12 år og under) er ikke fastslått.

Obagi Nu Dem

Obagi Professional C

Professional-C-serien fungerer som din andre forsvarslinje fra miljøangripere. Daglig bruk bidrar til å styrke huden og sikre et mer ungdommelig utseende. Laget av industriens gullstandard av vitamin C, L-askorbinsyre, er vitamin C-serumene våre formulert ved pH-nivåer vist for å optimalisere stabilitet, permeabilitet og effektivitet.

 

Professional-C er ideell for:

 • Daglig antioksidantforsvar

 • Fine linjer og rynker

 • Kjedelig, ujevn hudtone og tekstur

Obagi Professional C

Obagi-C ® Fx System

Obagi-C® Fx System er et komplett hudpleieregime som utnytter kraften til 4 % arbutin og 10 % L-askorbinsyre (vitamin C) for å målrette mot tegn på aldring og hyperpigmentering for å gi en strålende glød.

Tilgjengelig for både normal til fet og normal til tørr hudtyper, vil produktene i Obagi-C® Fx System bidra til å oppnå klarere, jevnere og sunnere hud; reduserer forekomsten av fine linjer og rynker, misfarging av huden og solskader.

Obagi-C Fx System-produkter er ideelle for å forbedre utseendet til:

 • Fine linjer og rynker

 • Gusten hudfarge

Obagi-C ® Fx System

Obagi 360 ® Fx System

OBAGI360®-systemet er en komplett hudpleiesystemtilnærming for proaktivt å bevare en ungdommelig hud. OBAGI360®-systemet er designet for yngre pasienter i 20-30-årene når det er vanlig å se problemer som akne, og opprettholder en levetid med ungdommelig, strålende hud på et tidspunkt da du ellers kan begynne å se tegn på aldring; som misfarging av huden, ujevn tekstur og fine linjer og rynker.

 Dette omfattende systemet er designet for å beskytte og forebygge mot aldringstegn, og fremmer skånsom peeling, oppmuntrer til cellefornyelse og forsvarer huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler for å hjelpe huden din til å vare livet ut.

Obagi 360 ® Fx System

Obagi CLENZIderm MD ® -System

Et komplett 3-trinnssystem spesielt utviklet for normal til fet hud for å behandle akne der den starter. Dette systemet inkluderer klinisk bevist benzoylperoksid og salisylsyre for å hjelpe til med å kontrollere akne for en klarere, sunnere hudfarge.

CLENZIderm MD System er ideelt for akne-utsatt hud.

Obagi CLENZIderm MD

Obagi ELASTIderm Collection

Obagi ELASTIderm®- produkter bruker patentert Bi-Mineral Contour Complex™ for å hjelpe huden din til å sprette tilbake fra aldringstegn.

Regelmessig bruk av ELASTIderm® øyeprodukter og ansiktsserum resulterer i en fastere, mer spenstig hud.

 Designet for å redusere utseendet  på fine linjer og rynker rundt øyne, ansikt, hals og dekolletage (bryst).

Obagi ELASTIderm

Obagi Hydrate ®

Gi umiddelbar og langvarig hydrering og foryngelse dag eller natt, ved hjelp av innovative teknologier og naturlig avledede ingredienser.
Disse hudlege-testede ansiktsfuktighetskremene er:

 • Hypoallergenisk

 • Mild

 • Designet for en rekke hudtyper for å bidra til å forbedre hudens glatthet

Obagi Hydrate

SUZANOBAGIMDTM Skin Care Collection

SUZAN OBAGI MD ™ -serien har blitt formulert for å rense, beskytte og fornye huden din med sin unike linje med vitenskapelig formulerte produkter, utviklet av Dr Suzan Obagi selv.

SUZAN OBAGI MD ™ er ideell for de av dere som leter etter enkle, men effektive hudpleieprodukter som er skånsomme mot sensitiv hud. Hvert produkt er hudlegetestet, er hypoallergen og ikke-sensibiliserende. SUZAN OBAGI MD ™ produkter er bevisst laget uten parabener, syntetiske dufter eller fargestoffer.

Med en kombinasjon av klinisk beviste ingredienser og antioksidanter , gir SUZAN OBAGI MD ™ -serien en sunnere, mer strålende hud ved å ta adressere aldring av huden for alle hudtyper, inkludert:

 • Fine linjer og rynker

 • Grove, ujevne hudteksturer

 • Mat, matt hudfarge

 • Delikat og sensitiv hud

SUZANOBAGIMDTM Skin Care Collection

Obagi solbeskyttelse

Å beskytte huden mot solskader er et av de viktigste og enkleste trinnene i hudpleierutinen din for å beskytte mot solskader og forhindre aldring av huden.

Obagi sitt utvalg av solbeskyttere er formulert for å passe en rekke hudtyper og behov. Hvert produkt i Obagi Sun Protection- serien gir enten fysisk, kjemisk eller kombinert beskyttelse mot skadelige UVA-, UVB- og IR-stråler, i en rekke forskjellige utførelser.

Hva er forskjellen?

UVA-stråler bidrar til utvikling av hudkreft, og er kjent for å fremskynde aldringstegn.

UVB-stråler forårsaker kortsiktige bivirkninger som solbrenthet, men kan også føre til utvikling av hudkreft, hyperpigmentering og tegn på fotoaldring.

IR-stråler (infrarød stråling) forårsaker produksjon av frie radikaler, som vanligvis fører til fine linjer og rynker, betennelser, tap av hudens elastisitet og for tidlig aldring. Når det kombineres med UV-stråler, er IR også vist å påføre kumulativ skade.

Topptips: Den enkleste måten å huske hvilken type stråling som forårsaker hvilken type skade ved å se på navnene deres: UVA-stråler = Aldring, UVB-stråler = Brenning.

bottom of page