top of page

BEHANDLINGEN

Hydrofacial - Ariadneklinikken.jpg

HYDRAFACIAL

Rens og peel - fjern urenheter - max fukt - infuser og beskytt

HYDRAFACIAL

 

3 TRINN - 30 MINUTTER

DEN BESTE HUDEN DU NOEN GANG HAR HATT!

Kun HydraFacial bruker patentert teknologi for å rense, trekke ut og hydrere huden. 

HydraFacial super serum er laget med nærende ingredienser som skaper en øyeblikkelig glød i kun3 trinn

HVA ER HYDRAFACIAL

HydraFacial er en profesjonell rens og tilførsel av fuktighet, infusjon av hudpleiende serum, antioksydanter og peeling av huden.

HydraFacial er et unikt, patentert multifunksjonell system som gir en god dyprens av huden med skånsom fjerning av hudormer og døde hudceller.

HydraFacial gir tilførsel av fukt som glatter ut tørre linjer og tilførsel av antioksidanter. Behandlingen gir en sunn og frisk hud med ny glød.

HydraFacial har for andre året på rad blitt kåret som det beste systemet for ansiktsbehandling i LNE & Spa.

PASSER HYDRAFACIAL FOR DEG

Ja, det jgør det.

HydraFacial passer for alle uansett hud - HydraFacial dekker alle behov. 

FINE LINJER + RYNKER    ELASTISITET + FASTHET    HUDTONE + VITALITET    HUDTEKSTUR    PIGMENTFLEKKER    FET HUD + TILSTOPPEDE PORER    STORE PORER    

FaceBook-Post4.jpg

HVORFOR ER DETTE EN BRA BEHANDLING FOR DEG?

Fuktbalanse og ren hud er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem, spesielt på aldrende hud - gjerne allerede i 30-årene.

HydraFacial gir maksimal hydrering og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

HVA GJØR HYDRAFACIAL SÅ BRA

Hydrafacial er et gjennombrudd i estetiske behandlingsteknikker. HydraFacial fjerner døde hudceller, urenheter fra porene og hudormer. Den løser opp talg og tilstoppede porer. HydraFacial fremmer veksten av sunne nye celler som skaper en mykere, mer strålende og feilfri hud. HydraFacial behandling tilfører huden fuktighet og serum som antioksidanter og peptider, beskytter og gir en frisk ny glød. Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt. For optimal effekt anbefales 4 behandlinger med 1-2 uker intervaller. Deretter en behandling hver 4 -6 uke for å opprettholde effekten. Perfekt før spesielle anledninger hvor man ønsker å se ekstra bra ut.

HVA DU KAN FORVENTE AV EN HYDROFACIAL BEHANDLING

Reduksjon av fine linjer og rynker - Normaliseing av fet eller aknehud - Mindre porer - Jevnere glans og sunnere hudtone - gjenoppretter fukt og elastisitet - Reduksjon av hyperpigmentering - Virker oppstrammende på ansiktshuden

Hydrafacial
bottom of page