top of page
dermaceutic_banner_33700441-9bd1-4f56-b1

Dermaceutic er en avansert hudpleie-serie, som består av produkter til hjemmebruk og behandlinger på salong. Serien tilbyr svært effektive produkter til en svært konkurransedyktig pris.

Serien består av rense-, stimulerende-, forebyggende-, blekende-, gjenopprettede- og beskyttende produkter. Serien er parabenfri og parfymefri og passer selv for hud som er sensitiv med sprengte kar og eksemrelaterte tendenser.

Serien inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser i ulike konsentrasjoner som både beskytter, stimulerer og reparerer! Dette resulterer i en friskere ansiktsfarge, bedre hudhelse og jevnere hudtekstur!

Aktive ingredienser i serien er fruktsyrer, vitaminer, lipider, aminosyrer, enzymer, cellestimulerende ingredienser og antioksidanter.

Noen av produktene er blant annet Mask15% som jobber aktivt med regulering av store porer og overproduksjon av talg. C25 Cream har markedets sterkeste C- vitamin cocktail på 25% og andre vitaminer, uten tvil dagens viktigste dose for huden. Foamer 15 inneholder beroligende substanser som binder fukt samtidig som den eksfolierer og dyprenser huden med 15% glycolsyre.

bottom of page