top of page

ARIADNE KLINIKKEN NETTBUTIKK

Vi fører kjente produktserier som byr på det beste innen hudpleie og kroppsbehandling for hjemmebruk.

Følg opp din hudpleie fra klinikk med hjemmeprodukter i samme serie, eller start med hjemmebehandling for en sunn hudhelse. 

Er du i tvil om hvilke produkter som passer for deg og din situasjon, er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan sette opp et hudprogram spesielt tilpasset dine behov. 

Gratis frakt

Ved kjøp over 1000,-

Rask levering

Sendes samme dag

Personlig service

Din handlevogn

Cosmecuticals

Cosmeceuticals-begrepet kommer av ordene ”cosmetics” og “pharmaceuticals”, med andre ord en blanding av kosmetiske og farmasøytiske ingredienser.

Cosmeceutical-produkter har biologiske og aktive ingredienser/virkestoffer i så høy konsentrasjon at de har til hensikt å gi resultater og effekt opp imot samme nivå som medisinske produkter. På denne måten skiller cosmeceuticals seg fra ordinære hudpleie-produkter.

Salisylsyre

Salisylsyre brukes for å behandle uren hud og urenheter. Salisylsyre fører til lett avskalling av det øvre hudlaget, reduserer forekomst av hudormer og åpner tilstoppede porer.

Salisylsyre er spesielt effektivt mot uren hud da oppløsningen trenger ned i talgkjertlene.

Salisylsyre har også gunstig effekt mot solpåvirket hud.

Salisylsyre-peeling utføres på klinikk i høyere konsentrasjon.Salisylsyre skal ikke brukes av gravid og ammende.

Glykolsyre og alfa-hydrokssyre

Alfa-hydroxysyrer er en fellesbetegnelse på en stor gruppe av fruktsyrer som brukes til hudforbedring. AHA molekylene finnes naturlig i flere frukter og kalles derfor fruktsyre. Eksempler er glykolsyre (sukkerroer), lactic acid (melk) og citric acid (sitrusfrukt).

Høyere konsentrasjoner kan brukes som klinikkbehandling, såkalt kjemisk peeling.

L-askorbinsyre (C-vitamin)

L-askorbinsyre,eller vitamin C, er en antioksidant som gir hudforbedring. Ultrafiolett bestråling fra solen reduserer mengden vitamin C i huden, og øker dannelse av skadelige frie radikaler. Bruk av kremer som inneholder L-askorbinsyre gjenoppretter balansen og motvirker dannelsen av frie radikaler. Vitamin C produkter er spesielt å anbefale om sommeren når vi utsettes for sollys.

Kliniske studier har vist at vitamin C reduserer antall «solbrente celler» i huden med 40-60%, og reduserer UV skader på arvematerialet (DNA) med 62%.

Kojic acid

Kojic syre er et nyere virkestoff for å bleke uønskede pigmenteringer i huden. Virkestoffet har en blekende effekt på mørke flekker, melasma og pigmentflekker.

A-vitamin

Flere kliniske studier har vist at bruk av A-vitamin, f.eks retinol, kan bedre solpåvirket hud og aldringstegn. A-vitamin øker produksjonen av nye celler og fører til utstøtelse av gamle. A-vitamin kan brukes for å jevne ut hudfarge, redusere fine linjer og pigmentflekker, bedre solpåvirket hud, redusere store porer og motvirke kvisedannelse. 
A-vitamin skal ikke brukes av gravide og ammende, og med forsiktighet hos de med eksem eller rosacea (couperose). Full effekt av A-vitamin ses etter 6-12 måneders regelmessig bruk.

Azelainsyre

Virker veksthemmende mot propionibakteriet (acne bakterie). Den hemmer dannelsen av keratinocytter (fettstoffer) og normaliserer forhorningsforstyrrelsen i overhuden.

Virker antiinflammatorisk, beroligende og demper rødhet i huden. Virker også blekende og forebyggende på pigmentforandringer og normaliserer fargestoffet.

Rosacea: Betydelig bedring sees vanligvis etter 4-8 uker. Brukes uavbrutt i hele behandlingsperioden. For optimalt resultat kan gelen brukes i flere måneder.

Niacinamide

Som ledd i hudaldring får vi tynnere hud, det utvikles rynker og tap av collagen, Elastin og proteiner. Disse faktorene gir en dårligere hudstruktur og mindre elastisitet. I studie utført av Oblong ble det påvist at Niacinamide stimulerer til dannelse av kollagen og proteiner. Flere kliniske studier har vist til jevnere og glattere hudstruktur med mindre rynker etter 12 ukers bruk.

Ordliste

Under finner du en forklaring på ulike ingredienser og virkestoffer i produktene vi fører. Dett kan hjelpe deg til å finne rett produkt til deg og din hud. Kontakt oss gjerne dersom du er i tvil.

bottom of page